sunnuntai 23. tammikuuta 2011

AAA-baarin rakennusta ja ympäristöä

Tänään mallinsin AAA-baarin vanhaa puutaloa. Tein sen erään 30-luvun valokuvan perusteella, joten se on sellaisessa asussa, kuin se silloin oli:


Puutaloa muokattiin myöhemmin (ilmeisesti 50-luvulla), jolloin se sai tylsemmän julkisivun. En viitsinyt sitä sitten mallintaa, tuo vanha vetosi minuun enemmän. Eikä tuokaan kyllä mikään kovinkaan tarkka mallinnus ole, mm. koristelut keksin päästäni, sillä kuva josta mallinsin ei ollut kovinkaan terävä ja yksityiskohtia paljastava. Ikkunoiden lukumäärän ja mittasuhteet sen sijaan sain siitä.

Lisäksi mallinsin Eerikinkadun purettujen talojen pätkän. Vaaleat pömpelit sivuilla ovat edelleen pystyssä olevia rakennuksia:


Huomenna olisi tarkoitus siirtyä mallintamaan vanhaa postitaloa, jonka tilalla nykyään lepää KOP-kolmio. Sitten ensi viikolla mahdollisesti Aurakadun puretut talot, ja kahden viikon päästä Yliopistonkadun Hotelli Phoenix ja Cygnaeuksen koulu. Sitten onkin mallinnusurakka ohitse ja alkaa armoton flash- ja netti-koodaaminen (toivottavasti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti